Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Afval transporteren naar een erkende verwerker

Gevaarlijke en niet-gevaarlijke (afval)stoffen worden door BUCHEN Industrial Services met de grootst mogelijke zorg getransporteerd. Uiteraard doen we dit volledig volgens alle geldende nationale en internationale voorschriften. Onze mensen zijn dan ook zeer bekend met de kenmerken van ADR-geclassificeerde goederen. Om hiermee te werken, werden ze speciaal opgeleid en voortdurend bijgeschoold.

De jarenlange ervaring in het veilig transporteren van gevaarlijke (afval)stoffen, hebben we opgedaan dankzij onze werkzaamheden in de industriële reiniging. Het is uiteraard ook mogelijk dat niet-gevaarlijke stoffen door ons worden getransporteerd.

Transport van gevaarlijke stoffen

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de Belgische en Nederlandse wetgeving beschikt BUCHEN Industrial Services over een ADR-gekeurd wagenpark. Dit wagenpark bestaat uitsluitend uit speciaal uitgeruste voertuigen die aan de hoogste milieunormen en EG-richtlijnen voldoen.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep