Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Moderne technieken en innovatieve apparatuur

Met de modernste technieken en zeer geavanceerde apparatuur, reinigen onze deskundige en ervaren mensen industriële leidingen, opslagtanks, destillatietorens en pijpenbundels van een installatie. Ook reactoren, vaten en de oppervlaktes van delen van het terrein waarop de installaties zich bevinden.


Onze deskundige en ervaren mensen zijn zeer gespecialiseerd in het reinigen van industriële installaties met water onder hoge druk. Hiervoor gebruiken wij dan ook de modernste technieken en zeer geavanceerde apparatuur.

Meer dan alleen reinigen

Naast het reinigen met behulp van hoge druk, bieden we bij BUCHEN Industrial Services ook andere specifieke hogedrukwerkzaamheden aan zoals koudsnijden en het opruwen van beton.

Voordelen van het werken met water onder hoge druk

Snellere reiniging

In tegenstelling tot gritstralen heeft het werken met water onder hoge druk als voordeel dat het vele malen sneller reinigt en geen stofoverlast veroorzaakt.

Eenvoudigere werkzaamheden

Dankzij het werken met water onder hoge druk, hoeven er niet altijd stellingen geplaatst te worden in onder andere tanks, vaten en schoorstenen.

Neem met BUCHEN Industrial Services een hogedrukspecialist in huis

Reinigen van industriële installaties

Voor het werken met hoge druk waarbij het aantal bar varieert tussen de 250 en 3 000, hebben we ons gespecialiseerd in een aantal toepassingsgebieden. Het reinigen van installaties bij diverse industrieën, is daarbij één van de belangrijkste toepassingsgebieden op het gebied van hoge druk. Als industrieel bedrijf kan u ons dan ook perfect inzetten voor het reinigen van leidingen, opslagtanks, destillatietorens en pijpenbundels van een installatie. Ook kunnen we reactoren en vaten reinigen, alsook de oppervlaktes van delen van het terrein waarop de installaties zich bevinden.


Voordelen van een mobiel hogedrukreinigingssysteem

Efficiënt werken

Veilig werken

Snel werken

Betonstralen

Een andere specialiteit van BUCHEN Industrial Services is het reinigen van verticale en horizontale betonnen vlakken met water onder hoge druk. Dit noemt men ook wel eens betonstralen. Betonstralen wordt toegepast bij het verwijderen van betonresten en coatings. Daarnaast is deze methode ideaal geschikt voor het reinigen van vervuilde vloeren en wanden.

Snel en efficiënt werken

Tijdens het reinigen, maken we gebruik van een mobiele hogedrukunit die is gekoppeld aan een verrijdbare unit. Die unit is dan weer voorzien van een zwenkbare arm waardoor we in staat zijn om snel en efficiënt diverse oppervlaktes te reinigen.

Optimaal rendement

Onze jarenlange ervaring met het hogedrukreinigingssysteem, laat ons toe om voor ieder project de ideale capaciteit van de waterpomp te bepalen. Dankzij de keuze van de ideale waterpomp, in combinatie met het perfecte aantal spuitstukken, garandeert BUCHEN Industrial Services u het best mogelijke rendement van het hogedruksysteem. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat er geen middelen verspild worden.

Hydrodemolition

Met krachtige waterstralen kunnen we alle soorten beton verwijderen. Bovendien wordt er geen schade toegebracht aan de rest van de constructie. Dat maakt van Hydrodemolition een zeer veilige en gerichte methode om beton te verwijderen. Hierdoor wordt enkel het beton dat u weg wil, verwijderd. BUCHEN Industrial Services plaatst ook bij deze dienst veiligheid en efficiëntie op de eerste plaats. Daarom gebeurt heel het proces met een computergestuurde robot.

Koudsnijden

Moet u pijpen of leidingen doorsnijden in een brand- of explosiegevaarlijke omgeving? Dan biedt snijden met water u een veilige oplossing. Snijden met water wordt namelijk toegepast in situaties waar een snijbrander of vergelijkbare apparatuur niet kan worden gebruikt vanwege brandgevaar of gevaar voor explosie. BUCHEN Industrial Services gebruikt deze methode om openingen in vaten te snijden en pijpen en leidingen door te snijden. Voor deze klus gebruiken we een minimale luchtdruk van 6 bar en een waterdruk van 400 tot maximaal 3 000 bar waarbij 30 tot 90 liter water per minuut wordt gebruikt.


Hydrojetcutting: veilig snijden in een brand- of explosiegevaarlijke omgeving

Het gebruik van deze waterstraalmethode wordt ook wel hydrojetcutting genoemd. Hydrojetcutting is een manier van snijden die zeer veilig is in brand- of explosiegevaarlijke situaties. Dankzij het jarenlange gebruik van deze methode, in combinatie met talloze innovaties van het systeem, is BUCHEN Industrial Services een specialist in hydrojetcutting of het snijden met water. Vraag als industrieel bedrijf dus gerust advies over deze methode. Vele anderen gingen u al voor.

Bundelreiniger

Bij BUCHEN Industrial Services luisteren wij naar onze klanten zodat we optimaal aan de specifieke behoeften kunnen voldoen. Dankzij het inventariseren van deze behoeften en het evalueren van talloze projecten, zijn we in staat om een helder beeld te geven van de eisen die aan de moderne bundelreiniger worden gesteld. Hierdoor heeft BUCHEN Industrial Services de bundelreiniger mede helpen ontwikkelen die dankzij zijn specificaties voor een optimaal resultaat zorgt. Daar bovenop doet hij dat in een zeer kort tijdbestek. Dit biedt een belangrijk voordeel bij shutdown-projecten waardoor de bundelreiniger voor een korte productiestop zorgt.


Ideale reinigingsmethode voor raffinaderijen en de chemische industrie

Snelle reiniging

Veilig werken

Efficiënte reiniging

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep