Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Inspecteren en reinigen van riolen

Deze techniek gebruikt BUCHEN Industrial Services voor het reinigen of ontstoppen van rioleringen en het ledigen van sceptische tanks. Dankzij onze goed opgeleide mensen en modern materieel, kunnen we riolen in alle soorten en maten reinigen.

Wij vinden dan ook steeds een oplossing voor zowel bedrijven, overheidsinstellingen of watermaatschappijen

Rioolinspectie en advies

Onze rioolinspectiewagen is voorzien van geavanceerde meet -en videoapparatuur. Hierdoor kunnen we de ondergrondse situatie voor u in kaart brengen. Zo brengen zwenkkopcamera’s de rioolsituatie duidelijk in beeld. Deze camera’s kunnen al gebruikt worden in rioolstelsels vanaf 100 mm. Het resultaat van onze inspectie krijgt u in een uitgebreid digitaal verslag. Daarbovenop geven we u nuttige aanbevelingen ter verbetering van de rioolsituatie.

Inspectie met een hoogtechnologische rioolcamerawagen

Onze rioolcamerawagen onderscheidt zich door zijn complete uitrusting. In de bedienings -en controleruimte van de inspectiewagen, zijn drie videoschermen, een computer en een kleurenprinter ingebouwd. Daarnaast kunnen de videocamera’s voor de rioolinspectie zowel als schuifcamera, als in combinatie met een elektrisch aangedreven camerawagen, worden ingezet. Bovendien voldoet het volledige systeem aan de ATEX 95-richtlijn waardoor deze kan worden ingezet in explosiegevaarlijke ruimtes. Dit biedt toch een belangrijk voordeel tijdens de rioolinspecties uitgevoerd door BUCHEN Industrial Services.

Reinigingsoplossing op maat

Dankzij het modern materieel en goed opgeleid personeel, reinigt BUCHEN Industrial Services riolen in alle soorten en maten. Dat doen we voor zowel bedrijven, overheidsinstellingen, woningbouwcorporaties of watermaatschappijen.

Voor ieder rioolprobleem vindt BUCHEN Industrial Services een oplossing op maat

Kiezen voor BUCHEN Industrial Services voor uw rioolreiniging?

Klantgerichte aanpak

BUCHEN Industrial Services inspecteert ieder rioolprobleem en geeft steeds een advies op maat van de klant en het probleem.

Netwerk van vestigingen verspreid over het land

Wij kunnen u over heel het land van een goede service voorzien dankzij een uitgebreid netwerk aan eigen vestigingen en zusterbedrijven van de REMONDIS-Groep.

Professioneel personeel en modern materieel

U kan steeds rekenen op uiterst modern materieel en goed opgeleid personeel. Hierdoor kan BUCHEN Industrial Services riolen reinigen in alle soorten en maten.

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan voorop

BUCHEN Industrial Services gelooft in het aanbieden van de hoogste niveaus van kwaliteit en veiligheid. Hiervoor zijn we al meermaals beloond met vele erkenningen. Daarnaast zorgen we voor een duurzame afvalverwerking met een actief milieubeleid waarin we duidelijk meetbare doelen stellen.

Compleet pakket van reinigingsdiensten én decennialange ervaring

BUCHEN Industrial Services is ijzersterk op het gebied van industriële reiniging, katalysatorwerkzaamheden, shut down management en afvalmanagement. Decennia lang staan wij voor veilig werken, innovaties en kwalitatief hoge dienstverlening.

Goed en modern materieel

BUCHEN Industrial Services maakt gebruik van de Eco-Vac kolkenzuiger voor het verwijderen van verontreiniging uit het riool. Deze wagen is uitgerust met een vacuümpomp met een capaciteit van maar liefst 3000 m³ per uur. Dankzij een extra afsluiter in het achter deksel, kan het water tussentijds worden afgevoerd. Hierdoor kunnen we een optimale hoeveelheid slib laden.

Altijd en overal de sterkste en meest efficiënte

De hogedrukrioolspoelwagen van BUCHEN Industrial Services heeft een tankinhoud van 13 m³. Daarnaast beschikt onze spoelwagen over een hydraulisch aangedreven en zwenkbare slanghaspel. Deze haspel heeft een capaciteit voor maar liefst 120 meter hogedrukslang. Nog een voordeel van onze hogedrukrioolspoelwagen is dat deze op iedere plek uiterst efficiënt kan worden ingezet. Ook wanneer er geen water -of brandkranen in de buurt zijn. Dit belangrijke voordeel is te danken aan het straalzuiger-vulleidingsysteem waarmee de hogedrukrioolspoelwagen van BUCHEN Industrial Services is uitgerust.


BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep