Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

24/7 bereikbaar

U kan steeds rekenen op onze mensen en middelen: 7 dagen per week en 24 uren per dag. BUCHEN Industrial Services staat steeds voor u klaar om aan al uw behoeften op het gebied van afval en reiniging te voldoen. Ook in geval van onvoorziene omstandigheden.

Opruimen van spills of bluswater

Tijdelijke opslagvoorzieningen

Het verhelpen van verstopping van leidingen, warmtewisselaars, riolen, afwateringskanalen etc…

Riool en tankreiniging

Transport en verwerking van schadelijke stoffen

BUCHEN kan voorzien in verschillende soorten tijdelijke opslag wanneer dit nodig zou zijn. Er zijn waterdichte containers, slibcontainers, ontwateringscontainers, vacuümtanks, mobiele opslagtanks …

Waarom werken met BUCHEN Industrial Services?

Wij kunnen u over heel het land van een goede service voorzien dankzij een uitgebreid netwerk aan eigen vestigingen en zusterbedrijven van de REMONDIS-Groep. Wij voorzien een wachtdienst voor onze vaste klanten waarbij er ook na kantoortijden iemand uw bedrijf kan verder helpen. U kan steeds rekenen op uiterst modern materieel en goed opgeleid personeel. Hierdoor vindt BUCHEN Industrial Services een oplossing voor nagenoeg ieder reinigings -en afvalprobleem.


24/7 beschikbaar

Landelijke dekking

Snel inzetbaar

Gespecialiseerd en getraind personeel


BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep