Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Verantwoord omgaan met uw afval

BUCHEN Industrial Services heeft tonnen ervaring met de meest uiteenlopende soorten afval. Daarom kan u op ons rekenen voor vakkundig advies over een milieuvriendelijke en kostenefficiënte beheersing van uw afvalstromen. Deze voeren wij op een verantwoorde wijze af en verwerken deze nadien. Bij BUCHEN Industrial Services beschikken we dan ook over alle expertise en middelen om ook uw volledige afvalmanagement uit handen te nemen.

Bij de reinigings- en productiewerkzaamheden komen er rest- en afvalstoffen vrij

Laat u adviseren voor het beheer van uw afval

Voor uw afvalmanagement kan u op BUCHEN Industrial Services rekenen voor een grondige analyse. Zodoende kunnen we u precies vertellen welke maatregelen u moet nemen om minimaal te voldoen aan alle wettelijke milieuvoorschriften die voor het verwerken van afval gelden. Ook staan wij steeds voor u klaar met alle technische en praktische ondersteuning die u maar nodig heeft.

Geen afval is het properste afval

Het is ons doel om u degelijk advies te geven wanneer het gaat over afvalmanagement. Daarin is het steeds het beste om zo weinig mogelijk afval te produceren. Onze aandacht gaat dan ook vooral uit naar het vermijden van afval. Daarom stellen we steeds de meest kostenefficiënte en milieuvriendelijke verwijdering van het afval voor. Uit onze ervaring blijkt dat bijna alle bedrijven flink wat geld kunnen uitsparen door het gebruik van een goed afvalbeleid.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep