Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

De kernwaarden van ons bedrijf

BUCHEN Industrial Services is ijzersterk op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Decennia lang staan wij voor veilig werken, innovaties en kwalitatief hoge dienstverlening.

Een hart voor onze mensen

Dankzij onze werknemers staan wij bekend als toonaangevend dienstverlener. Daarom krijgt hun veiligheid, naast onze zorg voor het milieu en de verbetering van kwaliteit, onze volledige en voortdurende aandacht. Training en opleiding van onze werknemers zijn hierbij van groot belang. Hierdoor beschikken al onze professionele mensen over de kernwaarden waar BUCHEN Industrial Services voor staat en uitdraagt in zijn slogan “Working for the future”. Hierdoor kunnen wij onze professionele aanpak van risicovolle werkzaamheden waarborgen. Tenslotte willen we dat al onze medewerkers iedere dag weer veilig en wel thuis raken. Meer over onze QHSE-ambities

Veiligheid, veiligheid en nog eens veiligheid!

Het reinigen van complexe installaties en het werken met gevaarlijke (afval) stoffen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Niet alleen voor onze eigen medewerkers, ook voor de opdrachtgevers en het milieu. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dan ook zeer ernstig. Daarom investeren we bij BUCHEN Industrial Services doorlopend in veiligere werkmethoden, veiliger materieel en een groter veiligheidsbewustzijn. Door het geven van praktijkgerichte trainingen leren we om risico’s vroegtijdig waar te nemen en vervolgens ook uit te schakelen of te verminderen. Jaar in jaar uit doen we er alles aan om het aantal bedrijfsongevallen tot nul te beperken.

Meer over onze QHSE-ambities

Zorg voor een beter milieu

Ook hebben we oog voor de generaties die na ons komen. Daarom maken we ons bij BUCHEN Industrial Services sterk om voor een duurzame afvalverwerking te zorgen. Eentje met een actief milieubeleid waarin we duidelijk meetbare doelen stellen. Om deze te kunnen realiseren, trainen we voortdurend het milieubewustzijn van onze medewerkers. Daarnaast bekijken we bij elk project hoe we de impact op het milieu tot een minimum kunnen beperken of zelfs volledig voorkomen. De zorg voor een beter milieu is echt belangrijk voor ons. Daarom gaan we regelmatig nog een flinke stap verder dan wat de wet- en regelgeving bij duurzaamheid vereist.

Meer over onze QHSE-ambities

Waarom kiezen voor BUCHEN Industrial Services?

De klantgerichte aanpak

BUCHEN Industrial Services onderzoekt ieder reinigings- en afvalprobleem en geeft steeds een advies op maat van de klant en het probleem.

Het netwerk van vestigingen verspreid over het land

Wij kunnen u over heel het land van een goede service voorzien dankzij een uitgebreid netwerk aan eigen vestigingen en zusterbedrijven van de REMONDIS-Groep

Professioneel personeel en modern materieel

U kan steeds rekenen op uiterst modern materieel en goed opgeleid personeel. Hierdoor vindt BUCHEN Industrial Services een oplossing voor nagenoeg ieder reinigings- en afvalprobleem.

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan voorop

BUCHEN Industrial Services gelooft in het bieden van de hoogste niveaus van kwaliteit en veiligheid. Hiervoor zijn we al meermaals beloond met vele erkenningen. Daarnaast zorgen we voor een duurzame afvalverwerking met een actief milieubeleid waarin we duidelijk meetbare doelen stellen.

Compleet pakket van reinigingsdiensten, katalysatorwerkzaamheden, shut down management, afvalmanagement én decennia lange ervaring

BUCHEN Industrial Services is ijzersterk op het gebied van industriële reiniging, katalysatorwerkzaamheden, shut down management, afvalmanagement. Decennia lang staan wij voor veilig werken, innovaties en kwalitatief hoge dienstverlening.

Kwaliteit spreekt voor zich

Wij geloven, en beloven, in het bieden van de hoogste niveaus van kwaliteit en veiligheid. Hiervoor zijn we al meermaals beloond. Ook wordt onze kwaliteit weerspiegelt in de verschillende licenties en certificaten die zijn toegekend aan onze gespecialiseerde medewerkers. Onze strikte normen voor kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu, zijn uiteraard ook van toepassing op onze onderaannemers. Hierdoor kunnen we onze klanten en medewerkers garanderen dat we alleen samenwerken met partnerbedrijven die zijn gecertificeerd en goedgekeurd volgens onze strenge interne richtlijnen.

Uitgebreide industriële diensten

BUCHEN heeft filialen verspreid over heel Europa, met zijn hoofdkwartier in Duitsland. Hierdoor kunnen de opdrachten eender waar op het terrein op een snelle, flexibele en efficiënte manier worden uitgevoerd. Dit gebeurt bovendien steeds door hooggekwalificeerde deskundigen.

Op dit moment telt BUCHEN 2 800 medewerkers, waarvan meer dan 100 in Vlaanderen en meer dan 100 in Wallonië. U kan rekenen op een jarenlange ervaring, want BUCHEN bestaat al meer dan 50 jaar. In Vlaanderen heeft het 6 vestigingen die op hun beurt over 80 voertuigen beschikken, in Wallonië hebben we 2 vestigingen (Ivoz-Ramet en Seneffe) met eveneens 80 voertuigen. Hierdoor zijn we binnen het uur op eender welke plek in België.

Een evolutie waar iedereen beter van werd en wordt

In het verleden bestond BUCHEN onder de naam Dapemo en Watco Industrial Cleaning. In 2006 werden die Belgische filialen overgenomen door de Duitse BUCHEN-groep. BUCHEN is een vooraanstaand Europese speler over reiniging en afvalverwerking. Hierdoor heeft u met BUCHEN en BUCHEN Industrial Services steeds een sterke partner. Samen zoeken we voortdurend naar nieuwe, veiligere en schonere technieken voor reiniging en afvalbeheer.

Een sterke partner van een grote groep

BUCHEN Industrial Services maakt, samen met BUCHEN deel uit van de REMONDIS Group. Dit is een van ’s werelds vijf grootste particuliere water -en recyclingbedrijven met maar liefst 32 000 medewerkers. Meer dan 30 miljoen mensen en vele duizenden klanten uit de publieke en private sector profiteren al van de diensten van de REMONDIS Group. Volledig gericht op de behoeften van haar klanten, biedt REMONDIS betrouwbare diensten en innovatieve oplossingen binnen de recycling -en watersector. Meer over onze groepsstructuur en de voordelen ervan

Veilig, milieubewust, verantwoord en eerlijk

Met BUCHEN Industrial Services haalt u een uiterst betrouwbare partner in huis. Werken volgens de strengste veiligheids- en milieunormen is één op één verbonden met onze bedrijfsvoering en met die van al onze processen. We werken structureel aan onze kwaliteit om blijvend verantwoorde reinigings- en afvaloplossingen te bieden. Waarbij de focus steeds ligt op het zorgenvrij maken en houden van onze klanten.

Daarnaast zijn verantwoordelijkheid en eerlijkheid de hoekstenen van onze bedrijfscultuur. Daarom handelen we in alle landen en bedrijfstakken volgens de wettelijke voorschriften en ethisch-morele principes. De basis daarvoor vormen onze Corporate Compliance richtlijnen. Zowel de bedrijfsleiding als al onze medewerkers zijn hieraan gebonden. De omvangrijke gedragscode definieert alle belangrijke onderwerpen en geldt zowel voor BUCHEN Industrial Services, BUCHEN en voor alle andere bedrijven van de REMONDIS Group

Groepsstructuur

BUCHEN Industrial Services maakt deel uit van de REMONDIS Group. REMONDIS is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven het gebied van recycling, diensten en water. Het heeft vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen. Verspreid over Europa, Afrika, Azië en Australië. Er is een heel netwerk van internationale gespecialiseerde bedrijven die werkzaam zijn binnen de REMONDIS Group. De REMONDIS Group biedt zijn diensten voornamelijk aan bedrijven. Maar ook lokale overheden en particulieren zijn belangrijke klanten. Het koppelen van deze verschillende expertisegebieden levert veel verschillende voordelen op. Doordat al deze gespecialiseerde bedrijven samenwerken, kan ieder zijn decennia aan industriële ervaring en specialistische knowhow benutten om op maat gemaakte diensten te leveren voor elke afzonderlijke sector.

Een sterk netwerk

BUCHEN Industrial Service, XERVON en REMONDIS vormen samen met hun dochterondernemingen en zusterbedrijven de Maintenance & Services divisie. Een gespecialiseerde divisie voor industriële dienstverlening van de REMONDIS Group. Dankzij dit sterk netwerk aan verschillende bedrijven kan u meer dan enkel gebruik maken van de services van de afzonderlijke bedrijven. U kunt namelijk ook profiteren van uitgebreide multiservice-concepten voor een breed scala aan productie- en onderhoudstaken. De technische diensten van XERVON en REMONDIS vullen de portefeuille van BUCHEN Industrial Services perfect aan. Door samen te werken met een bedrijf van de REMONDIS Group, bent u steeds zeker van gegarandeerde kwaliteit, uitgebreide knowhow en state-of-the-art technologie.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep