Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Het van op afstand reinigen van leidingen en bundels zodat we de veiligheid van onze mensen optimaal kunnen bewaken

Automatisch reinigen gebeurt door middel van gespecialiseerde automatische reinigingsapparatuur. Deze toestellen worden op afstand bediend zodat de medewerker op veilige afstand kan staan. Daarnaast gaat automatisch reinigen tot wel twee keer sneller dan met de hand en wordt er gelijkmatiger gereinigd. Hiermee volgen we het advies van de Stichting Industriële Reiniging (SIR) om zoveel mogelijk gebruik te maken van (vol)automatische reinigingsapparatuur.

Het automatisch reinigen gaat bovendien Tweemal sneller dan manueel reinigen.

Automatisch reinigen heeft enkele belangrijke voordelen:

Hoogste veiligheidsgraad

Met deze moderne apparatuur kan BUCHEN Industrial Services halfautomatisch en volautomatisch reinigen. In overeenstemming met de richtlijnen van de SIR, plaatsen wij operators zoveel mogelijk buiten de “line of fire”. BUCHEN Industrial Services plaatst veilig werken en de veiligheid van medewerkers dan ook voorop.

Efficiënte en snelle reiniging

Naast het verhogen van de veiligheid, heeft automatisch reinigen als voordeel dat het veel sneller gaat. Tot wel twee keer sneller dan met de hand. Ook wordt er gelijkmatiger gereinigd, wat op zijn beurt dan weer beter is voor de warmteoverdrachtscapaciteit van een warmtewisselaar.

Groot gebruiksgemak

Onze apparatuur heeft een aandrijfconcept dat een verdere ontwikkeling is van een bestaand concept. Het apparaat werd volledig geoptimaliseerd. Voor de gebruikers betekent dit dat de machine zeer gebruiksvriendelijk is om te bedienen. Bovendien wordt het onderhoud van de machine een stuk eenvoudiger.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij de aandrijving op rollen, is de reinigingsmachine zeer makkelijk de onderhouden.

Compact design

Een ander voordeel is dat de kruipslangmachine van BUCHEN Industrial Services compact is. Zelfs zo compact dat de machine eenvoudig door één medewerker kan worden opgebouwd.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep