Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

BUCHEN Industrial Services levert services volledig op maat van elke klant

BUCHEN Industrial Services biedt een industriële reiniging aan op maat van de klant. Hierdoor kan u op ons rekenen voor de meest uiteenlopende jobs. Deze werkzaamheden doen we ter plaatse. In specifieke situaties gebruiken we een combinatie van reinigingsmethoden omdat een enkelvoudige methode onvoldoende kan zijn. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende technieken zoals ultrasoon reinigen, chemisch reinigen of hogedruk reinigen. Voor ultrasoon reinigen en chemisch reinigen doen wij beroep op onze zusterbedrijven.

Afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen, verrichten we de meest uiteenlopende reinigingswerkzaamheden

Samen met u kiezen we voor de beste reinigingsoplossing

Na een uitvoerig gesprek met de opdrachtgever, om te bepalen wat er moet gebeuren, stellen we een gedetailleerd draaiboek op. Daarnaast stellen we een projectteam samen dat ideaal is voor de opdracht. Indien nodig richten we op de reinigingslocatie een spuitplaats in. Dit geeft ons de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere onderdelen te kunnen reinigen. Dat spaart veel kostbare tijd en is bovendien beter voor het milieu omdat we het transport tot een minimum beperken.

Reinigen onder hoge druk of druk vacuüm met gespecialiseerde mensen en materiaal in diverse sectoren

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep