Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

BUCHEN Industrial Services is een industrieel dienstverlener

Maak deel uit van ons team en lever dagelijks topprestaties waardoor onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over industriële reiniging, katalysatorwerkzaamheden, shut down management en afvalmanagement. Dankzij onze werknemers staan wij bekend als toonaangevend dienstverlener. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Maak dan vandaag nog de stap naar ons en wordt mee het kloppende hart van BUCHEN Industrial Services.

Start je carrière bij BUCHEN

Iedere dag weer een kick

BUCHEN Industrial Services is een grote vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Bij BUCHEN Industrial Services NV/SA werken meer dan 200 medewerkers. Stuk voor stuk zetten zij hun professionele talenten in om onze opdrachtgevers een hoogwaardige dienst te leveren.

Bij BUCHEN Industrial Services ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende job


Wij bieden naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed en eerlijk loon, ook:

Toffe collega's (en toffe baas) tijdens en na het werk

Gelegenheid voor training en opleiding

Ruimte voor eigen inbreng

Waardering voor jouw harde werk

Gegarandeerde werkzekerheid

Goesting en power om er 100 % voor te gaan?

Bij BUCHEN Industrial Services ben jij de expert waarop onze klanten kunnen rekenen voor een job well done. Jij bent de specialist die ervoor zorgt dat iedereen die samenwerkt met ons, ‘s nacht op zijn 2 oren kan slapen. Jij bent de man of vrouw die zorgt voor de kwaliteit waar BUCHEN Industrial Services voor staat. We waarderen je dan ook iedere dag weer voor je individuele bijdrage aan ons team. Jij maakt het team tot wat het is. En dat mag beloond worden. We zullen er dan ook alles aan doen om je gelukkig te houden tijdens jouw carrière bij BUCHEN Industrial Services. Want jouw individuele geluk is voor ons even belangrijk als dat van onze klanten. Ieder gelukkig individu zorgt voor een topteam dat in staat is tot toonaangevende prestaties. En dat is waar BUCHEN Industrial Services voor staat: het bieden van de hoogste niveaus van kwaliteit en veiligheid. Samen met jou.

Geniet van betaalde opleidingen

We geven onze volledige en voortdurende aandacht aan de veiligheid en het welvinden van iedereen die verbonden is aan BUCHEN Industrial Services. Hiervoor organiseren we regelmatig opleidingen en trainingen. Hierdoor kan ook jij deel uitmaken van ons team van professionele mensen. Daardoor zal je beschikken over de kernwaarden waar BUCHEN Industrial Services voor staat en uitdraagt in zijn slogan “Working for the future”. Dankzij deze sterke mindset, kunnen wij onze professionele aanpak van risicovolle werkzaamheden waarborgen.

Tenslotte willen we dat al onze medewerkers iedere dag weer veilig en wel thuis raken. Jij inbegrepen!

Start jij binnenkort bij BUCHEN Industrial Services?

Bel met Evelien of Ingrid op T +32 14 84 94 07. Wil je graag eens met een andere starter praten? Dat regelen we ook graag voor je. We zien
je bericht graag tegemoet.

Spontaan solliciteren doe je hier

Kontaktformular

Ontvanger

De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt in verband met het opnemen van contact. De gegevens worden vooral niet gepubliceerd. Overigens geldt ons Privacybeleid

Dit is gemakkelijk voor u – beantwoord de volgende veiligheidsvraag:
In welk element leven vissen?

Deze gegevens worden bewaard volgens ons strikt privacy beleid en in geen geval doorverkocht aan derden. U kan op ieder ogenblik inzicht vragen in uw gegevens of deze laten verwijderen.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep