Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Shutdown Management bij (petro-)chemische bedrijven

Een shutdown komt voor in de petrochemische industrie waar men regelmatig de productieprocessen stillegt. Deze stopzetting is noodzakelijk om onder meer inspecties uit te voeren en onderhoud. In nauw overleg met de klant stellen we een plan van aanpak op waarin mensen en materieel efficiënt worden ingezet. Uiteraard zonder de veiligheids -en milieuaspecten uit het oog te verliezen. Het resultaat is een korte shutdown-periode waardoor het productieproces relatief snel kan worden hervat.

Door jarenlange ervaring in België, Nederland en Duitsland, is BUCHEN Industrial Services toonaangevend waar het om shutdown-management gaat. Tijdens de shutdown-periode voeren we op de meest efficiënte manier inspecties en onderhoud uit

Geavanceerde apparatuur

BUCHEN Industrial Services beschikt over modern materieel dat volledig gecertificeerd is en aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoet. Bovendien is het meeste van ons materieel in eigen huis ontwikkeld. Bij het reinigen van de procesapparatuur maken we gebruik van hogedrukpompen. Dit gebeurt in combinatie met hogedrukbundelreinigers en als het nodig is met hogedruk-warmwater-units.

De bundelreinigers bedienen onze mensen volledig op afstand. Hierdoor verkorten we de doorlooptijd aanzienlijk waardoor u flink bespaart op de kosten

Mobiele spuitplaats

Het installeren van een spuitplaats op uw locatie laat ons toe om de inzet van onze mensen en materieel zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een spuitplaats wordt ingericht om bundels/warmtewisselaars en onderdelen te reinigen en het vervuilde spuitwater en de vrijkomende proces -en productievervuiling op een milieuvriendelijke manier op te vangen. We richten de spuitplaats zodanig in dat meerdere bundels gelijktijdig gereinigd kunnen worden. Daarnaast plaatsen we prefab schotten die ervoor zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen werken met toegepaste hogedruk(water)techniek. Een bijkomend voordeel is dat er dankzij deze aanpak continu kan worden doorgewerkt. Hierdoor wordt uw productieproces maar beperkt stilligt.

België, Nederland en Duitsland

Ook buiten de grenzen van België vindt u BUCHEN Industrial Services. Dankzij onze nauwkeurig samengestelde en door onze klant goedgekeurde draaiboeken en veiligheidsplannen, worden we regelmatig gevraagd voor internationale projecten. BUCHEN Industrial Services heeft ook in Nederland en Duitsland al vele shutdown-projecten uitgevoerd. Onze jarenlange ervaring en de inzet van goed opgeleid en gekwalificeerd personeel zorgen ervoor dat we ook deze shutdown-projecten binnen de geplande tijd én op een succesvolle manier uitvoeren.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep