Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Voor deze service bieden wij oplossingen op maat voor zowel uw grote als kleine projecten

Door de jaren heen heeft BUCHEN Industrial Services zich onder meer gespecialiseerd in de totale reiniging van waterzuiveringsinstallaties, rioolgemalen en pompstations. Zo hebben we voor het ledigen en reinigen van slibgistingstanks een kostenbesparende werkmethode ontwikkeld. Hierbij wordt de afvoer en verwerking van reststoffen zoveel mogelijk beperkt.

Geniet van een kostenbesparende werkmethode waarbij de afvoer en verwerking van de reststoffen zoveel mogelijk beperkt worden

U kan rekenen op een full-service dienstverlening

Onze brede ervaring in reinigings- en onderhoudswerkzaamheden, bieden ons de mogelijkheid om u een oplossing op maat te geven. Het maakt daarbij niet uit of het om grote of kleine reinigingsprojecten gaat. Van begin tot einde zorgen we voor de volledige reiniging van de installaties en alle werkzaamheden die ermee gepaard gaan. Want naast het industrieel reinigen, zamelen we ook alle afvalstoffen in. Waarna we deze afvalstoffen transporteren en verwerken. Op die manier hoeft u geen zorgen te hebben over de reinigingsklus. In nauwe samenwerking met onze partners biedt BUCHEN Industrial Services een uniek totaalpakket op het gebied van reinigen en milieudienstverlening.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep