Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Uw apparatuur weer in optimale verwerkingsconditie

Chemische reiniging lost iedere verontreiniging op in industrieel- en verwerkingsapparatuur die een negatief effect hebben op kwaliteit, capaciteit, efficiëntie en warmteoverdracht. Zo brengt BUCHEN Industrial Services in samenspraak met onze zusterbedrijven uw apparatuur weer in optimale verwerkingsconditie.

Heeft u wel eens uitgerekend wat het kost als uw productie vermindert met 1 % per dag?

Het zou zo maar eens kunnen als gevolg van afzettingen en verontreinigingen in uw productieproces. Industriële- en verwerkingsapparatuur bevat namelijk in veel gevallen verontreinigingen die een negatief effect hebben op kwaliteit, capaciteit, efficiëntie en warmteoverdracht. Dankzij de chemische reiniging van BUCHEN Industrial Services, wordt uw apparatuur weer in een optimale procesconditie gebracht. Of het nu gaat om scaling, corrosieafzetting of verontreinigingen: BUCHEN Industrial Services heeft voor nagenoeg iedere situatie een oplossing. Zowel on- als offshore.

Chemie

BUCHEN Industrial Services heeft de kennis in huis om de afzetting of verontreiniging in uw productieproces te analyseren en te onderzoeken waardoor deze is ontstaan. Aan de hand van laboratoriumonderzoek en proefneming, selecteren we de juiste samenstelling van de te gebruiken chemische stoffen. Daarnaast laat dit grondige onderzoek ons toe om u de meest effectieve en kostenefficiënte methode van reiniging voor te stellen.

Bij alle reinigingswerkzaamheden ontstaan er afvalstoffen. Maar dankzij ons onderzoek in een gespecialiseerd laboratorium, kan BUCHEN Industrial Services u perfect bijstaan in de verwerking van deze afvalstoffen

Techniek

Het inzetten van het juiste materiaal is net zo belangrijk als de gekozen chemie of methodiek. Dankzij een goede combinatie van deze twee, kunnen wij u een succesvol resultaat met chemisch reinigen beloven. Tijdens de werkzaamheden meten we voortdurend de voortgang van de reiniging. Dit doen we door de inzet van mobiele test -en analysematerialen. Hierdoor kunnen we u ook een uitvoerig rapport bezorgen na afloop van de uitgevoerde reinigingswerkzaamheden.

BUCHEN Industrial Services beschikt namelijk over een breed assortiment aan pompunits, circulatiebakken, slangen en meetapparatuur


BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep