Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

BUCHEN biedt een compleet dienstenpakket aan

BUCHEN Industrial Services biedt u een compleet dienstenpakket aan van industrieel reinigen, katalysatorwerkzaamheden, shut down management en afvalmanagement. Dankzij onze moderne reinigingstechnieken hebben we voor ieder reinigingsvraagstuk de meest duurzame oplossing.

De meest optimale reiningsmethode selecteren

Samen met u bepalen we de meest optimale reinigingsmethode. Hierbij speelt, naast het kostenplaatje, de veiligheid een grote rol. Gevaarlijk manueel werk wordt bijvoorbeeld waar mogelijk geautomatiseerd. Ons personeel werkt dan zoveel mogelijk buiten de gevarenzone. Voor de veiligheid van ons personeel hebben wij reinigingsmethoden ontwikkeld waarbij wij de tanks en/of vaten niet hoeven te betreden. Hierdoor beperken wij onder andere de blootstelling van onze medewerkers aan mogelijke risico’s.

Safety Unit vrachtwagen van Buchen Industrial Services opgesteld voor werking.

Industriële reiniging

BUCHEN Industrial Services is in staat om in de kortst denkbare tijd al uw reinigingswerk uit te voeren zonder tegemoetkoming aan kwaliteit of veiligheid.

Meer over industriële reiniging

Een operator industriële reiniging van Buchen Industrial Services gebruikt een zuigwagen voor het schoonmaken van een industriële locatie.

Afvaltransport

Profiteer van jarenlange ervaring in het veilig transporteren van gevaarlijke (afval)stoffen.

Meer over afvaltransport

Twee operators industriële reiniging van Buchen Industrial Services staan achter een zuigwagen, waarbij de ene de zuigslang vasthoudt en de andere deze bedient.

Afvalmanagement

Verantwoordelijk afvoeren en laten verwerken van uw rest- en afvalstoffen na het reinigen of van productiewerkzaamheden.

Meer over afvalmanagement

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep