Vestigingen van de onderneming

Met één klik alles in kaart gebracht. Informeer u over de vestigingen van onze onderneming en de betreffende aanbiedingen en contactmogelijkheden

meer


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Reinigen zonder betreding aan de binnenkant

De veiligheid van onze medewerkers staat bij BUCHEN Industrial Services op nummer 1. Daarom ontwikkelen we voortdurend nieuwe en veilige werkmethodes en beschermingsmiddelen in samenspraak met onze zusterbedrijven. Het in huis ontwikkelde non-man entry systeem daar een goed voorbeeld van. Dit systeem laat toe om tanks en vaten aan de binnenzijde te reinigen zonder dat onze mensen deze hoeven te betreden.

Milieuvriendelijke reinigingsprocessen

Omdat onze medewerkers het te reinigen object niet hoeven te betreden, blijven zij buiten de gevarenzone en beperken we de blootstelling aan mogelijke risico’s. Bovendien gaat deze manier van tankreiniging vele malen sneller dan de traditionele reiniging. Daarnaast is het een goede en functionele reinigingsmethode met minder emissie en minder afvalwater. Dat heeft deze methode te danken aan het opnieuw gebruiken van het water tijdens het reinigingsproces. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de non-man entry reinigingsmethode niet alleen veilig is, maar ook zeer milieuvriendelijk.

Met het non-man entry systeem van BUCHEN Industrial Services wordt er minimaal 85 % van de tank gereinigd zonder dat we deze moeten betreden. Onze medewerkers hoeven dit pas te doen wanneer dit helemaal veilig is. Het reinigen is hierdoor veiliger en sneller dan traditionele tankreiniging.

Hoe werkt een Non-man entry reiniging?

Het systeem van de non-man entry reiniging bestaat uit drie onderdelen die individueel of gezamenlijk ingezet kunnen worden. De inzet van het aantal onderdelen en de combinatie hiervan, is afhankelijk van de vervuiling en reinigingsomstandigheden.

Scanjet

De scanjet is een programmeerbare tankwaskop met een pneumatische beweegbare lans. Deze lans wordt op het tankdak gemonteerd. De tankwaskop reinigt zeer grondig omdat deze in een hoek van 0 tot 140 graden kan draaien. Bovendien kunnen alle instellingen van de scanjet volledig geprogrammeerd worden. Dit in combinatie met de eigenschappen dat de tankwaskop op perslucht en lagedruk water werkt, geven u de garantie dat een tank binnen een korte tijd en op efficiënte wijze schoongespoeld wordt. Daarnaast voldoet de scanjet aan de ATEX-richtlijnen zone 0.

Mangatkanon

Het mangatkanon bestaat uit een hydraulisch beweegbare lans en is uitgerust met een camera. Deze lans wordt vanuit de controle unit bediend. Het mangatkanon kan ook reinigen onder stikstofcondities, voor mocht dit nodig zijn. Bovendien sluit het mangatkanon het mangat hermetisch af waardoor de emissie nul is. De vervuiling wordt gelijkmatig en grondig verwijderd dankzij de maximale druk van 30 bar. Daarnaast maakt de hydraulische arm het mogelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen. De operator kan zonder de tank te betreden de vervuiling controleren omdat het systeem is uitgerust met verlichting en een camera. Zo voldoet het volledig aan het non-man entry principe.

Tankreinigingsrobot

De tankreinigingsrobot wordt net zoals de andere onderdelen van het non-man entry systeem, van buiten de te reinigen tank bediend. Daarnaast werd de robot ook uitgerust met een camera. Op die manier kan onze medewerker op ieder moment de reiniging van de robot controleren. Het reinigen door de robot gebeurt door een frees die het product naar de zuigmond transporteert. Door onder hogedruk water toe te voegen, wordt de vervuiling losgeschoten. Hierdoor is de vervuiling makkelijker weg te pompen. Dankzij de tracks heeft de robot op iedere ondergrond voldoende grip. Dit zorgt ervoor dat de tankreinigingsrobot in zo goed als iedere tank kan worden ingezet voor een schone en degelijke reiniging.

Voordelen van een non-man entry reiniging

Veilige reinigingsmethode

Medewerkers worden niet blootgesteld aan gevaarlijke stoffen en werken in een veilige omgeving.

Kortere doorlooptijd

Het non-man entry reinigingssysteem kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Daarbovenop reinigt het vele malen sneller dan een manuele reiniging.

Goede en functionele reinigingsmethode

Minstens 85% van de tank kan worden gereinigd zonder dat een mens deze hoeft te betreden.

Minder emissie

Het mangat wordt hermetisch afgesloten waardoor de emissie zo goed als nihil is.

Minder afvalwater

Het afvalwater wordt tijdens het reinigingsproces geregenereerd.

Flexibel inzetbaar

De verschillende onderdelen van het non-man entry reinigingssysteem kunnen afhankelijk van de vervuiling en de omstandigheden worden gecombineerd.

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Groep