Button für Menü
BUCHEN Industrial Services

BUCHEN biedt tal van speciale diensten voor het reinigen en onderhouden van industriële installaties en delen van installaties. Het verwijderen van gevaarlijk afval en sanering zijn andere belangrijke onderdelen binnen het portfolio van BUCHEN


BUCHEN Industrial Services N.V./S.A.

 • BUCHEN is de expert op het vlak van industriële dienstverlening, afvalverwerking en sanering. Het krachtenarsenaal van de groep is zeer uitgebreid en op veel industriële plaatsen inzetbaar. Wij vervullen deze 3 hoofdactiviteiten voor onze industriële klanten, die altijd hoge eisen stellen aan veiligheid, gezondheid, milieubeheer en kwalitatief hoogwaardige prestaties.

  Wij bij BUCHEN ...

  • ... bieden onze klanten diensten voor een gemeenschappelijk voordeel
  • ... zien de kennis van onze medewerkers als de basis van ons succes
  • ... werken aan een schoon milieu
  • ... verbinden economisch succes met kwaliteit, veiligheid en bescherming van gezondheid en milieu
 • Klanttevredenheid, flexibiliteit, innovatie, milieuzorg, kwaliteit en veiligheid zijn al meer dan 50 jaar de hoekstenen van het beleid en visie van BUCHEN

 • Uitgebreide diensten, één contactpersoon

  Het hoofdkwartier van BUCHEN ligt in Duitsland, maar de filialen zijn verspreid over heel Europa. Op die manier worden opdrachten door hooggekwalificeerde deskundigen snel, flexibel en efficiënt uitgevoerd op het terrein. De multinational telt vandaag 2.800 medewerkers, waarvan 180 in België. BUCHEN bestaat reeds meer dan 50 jaar en heeft in ons land 6 vestigingen die op hun beurt over 160 voertuigen beschikken. U kan dus op ons vertrouwen dat we binnen de tijdspanne van een uur bij u ter plaatse zijn.

  In het verleden bestond BUCHEN onder de naam Dapemo en Watco Industrial Cleaning, maar sinds 2006 werden die Belgische filialen overgenomen door de Duitse groep. BUCHEN is de Europese speler inzake reiniging en afvalverwerking. Kortom, een sterke partner voor onze klanten met wie wij steevast zoeken naar nieuwe en veiligere technieken.

 • Bescherming op het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid zijn voor BUCHEN meer dan een verplichting

  Kwaliteit, veiligheid, bescherming van gezondheid en milieu zijn belangrijke algemene voorwaarden voor onze klanten en voor ons

  Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE) zijn belangrijke factoren voor ons en onze klanten en zullen dit altijd blijven. BUCHEN draagt veiligheid hoog in het vaandel. De QHSE wordt in alle vestigingen van BUCHEN doorheen gans Europa adequaat gecertificeerd.

  BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. is VCA**, ISO 14001, ISO 9001, SCCP, lid van de SIR (stichting Industrieel Reinigen) en zal deze procedures en regels strikt toepassen en nauwgezet opvolgen. Onze mensen worden binnen BUCHEN ook steevast geschoold inzake veiligheid en processen. Onze ervaren QHSE-mensen scholen hen de basispraktijken en maken ook gebruik van onze opleidingscentra in Duitsland.

 • Een sterke partner van een sterke groep

  BUCHEN Industrial Services N.V. en BUCHEN Industrial Services S.A. zijn dochtermaatschappijen van BUCHEN UmweltService GmbH in Duitsland. BUCHEN behoort tot de toonaangevende industriële servicebedrijven in Europa. Op de locaties van raffinaderijen, chemische bedrijven en ondernemingen van de zware industrie draagt het bedrijf in belangrijke mate bij tot de storingvrije werking en het behoud van de waarde van installaties en componenten van installaties. Hierbij wordt consequent rekening gehouden met de speciale eisen van de klant.

  BUCHEN vormt samen met XERVON en haar dochter- en zustermaatschappijen de gespecialiseerde tak ‘Industriële service’ binnen de REMONDIS-groep. Bijgevolg kunt u niet alleen uw voordeel halen uit de diensten van de afzonderlijke ondernemingen, maar profiteert u bovendien vooral van overkoepelende concepten voor de meest uiteenlopende onderwerpen inzake productie en onderhoud. Met gewaarborgde kwaliteit, uitgebreide knowhow en ultramoderne techniek. De technische diensten van XERVON zijn de perfecte aanvulling op het dienstenportfolio van BUCHEN, bijvoorbeeld:

  • Stellingbouw
  • Industriële straal- en schilderwerken
  • Isolatie
  • Gebouwschilderwerk
  • Shut-down management

  REMONDIS, één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water wereldwijd, heeft meer dan 500 vestigingen en participatiemaatschappijen in 34 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

  Als onderneming van de REMONDIS-groep hebben BUCHEN en XERVON toegang tot de bedrijfsinstallaties van één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van recycling, service en water; in uw voordeel. Hier op de foto ziet u het REMONDIS Lippewerk in Lünen, Duitsland.

Eerlijkheid als een principe

 • Verantwoordelijkheid en eerlijkheid zijn de hoekstenen van onze bedrijfscultuur. In alle landen en bedrijfstakken handelen wij volgens wettelijke voorschriften en ethisch-morele principes. De basis daarvoor vormen onze Corporate Compliance richtlijnen, waartoe de bedrijfsleiding en alle medewerkers zich hebben verplicht. De omvangrijke gedragscode definieert alle belangrijke onderwerpen en geldt zowel voor BUCHEN als voor alle andere bedrijven van de REMONDIS Groep.

 • Aanvullende informatie:

  De Corporate Compliance richtlijnen van de REMONDIS Groep vindt u hier
  Engelse versie
  Franse versie
  Nederlandse versie

   

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Group
ColofonPrivacyverklaringREMONDIS-Groep


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Brochures & certificaten

  Op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement zijn alle afdelingen in heel Europa in de vereiste mate gecertificeerd.
  meer informatie


 • Contact

  BUCHEN Industrial Services N.V.
  Hoogbuul 17
  2250 Olen
  Belgien
  T +32 14 216704
  F +32 14 220250
  Email

  BUCHEN Industrial Services S.A.
  Zoning Industriel 8
  4400 Ivoz Ramet
  Belgien
  T +32 43 389999
  F +32 43 382444
  Email

© 2023 REMONDIS SE & Co. KG