Startpagina

Een warme welkom op de website van BUCHEN Industrial Services nv/sa


BUCHEN Industrial Services NV/SA is al vijf decennia dé referentie op vlak van industriële dienstverlening, afvalverwerking en sanering. We leveren superieure diensten inzake reiniging, innovatie, afvaloptimalisatie en veiligheid en beschikken over tonnen technische ervaring.

Het hoofdkwartier van de BUCHEN Groep ligt in Duitsland, maar de filialen zijn verspreid over heel Europa. Op die manier worden opdrachten door hooggekwalificeerde deskundigen snel, flexibel en efficiënt uitgevoerd op het terrein. De multinational telt vandaag 2300 medewerkers, waarvan 180 in België. BUCHEN bestaat reeds meer dan 50 jaar en heeft in ons land 6 vestigingen die op hun beurt over 160 voertuigen beschikken. U kan dus op ons vertrouwen dat we binnen de tijdspanne van een uur bij u ter plaatse zijn.

In het verleden bestond BUCHEN onder de naam Dapemo en Watco Industrial Cleaning, maar sinds 2006 werden die Belgische filialen overgenomen door de Duitse groep. BUCHEN is de Europese speler inzake reiniging en afvalverwerving. Kortom, een sterke partner voor onze klanten met wie wij steevast zoeken naar nieuwe en veiligere technieken.

Klantentevredenheid, flexibiliteit, innovatie, milieuzorg, kwaliteit en veiligheid zijn al meer dan 50 jaar de hoekstenen van het beleid en visie van de BUCHEN Groep.

 

http://www.manager-tv.be/bedrijfsreportage/buchen-group

1