Button für Menü
BUCHEN Industrial Services N.V./S.A.

Zoekt u een stageplaats of bent u een vakman met beroepservaring? Het maakt niet uit: er zijn vele mogelijkheden om in ons bedrijf aan de slag te gaan


Carrière bij BUCHEN

  • BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. verleent zijn diensten aan de industrie op vlak van industriële reiniging en waste management. Veiligheidsdenken is daarbij een dagelijkse missie van van elke medewerker op elk niveau van het bedrijf. Wij hebben - ter versterking van al onze werven – onderstaande vacatures:

  • Andere passende jobs, opleidings- of stageplaatsen vindt u ook in het samenwerkingsverband van REMONDIS Maintenance & Services

  Wij bieden voor alle functies:

  • Vast werk
  • een degelijke verloning met premies voor flexibele ingesteldheid

  Stuur uw cv per post of email naar onderstaand adres. U kan steeds na telefonische afspraak terecht bij de personeelsafdeling voor meer uitleg omtrent de jobs tijdens de kantooruren.

  Wij wijzen erop dat bij een afwijzing uw per post toegestuurde sollicitatiedocumenten niet worden teruggezonden. Na afloop van de bewaartermijn zullen uw sollicitatiedocumenten op de juiste manier worden vernietigd.

  Industriële reinigers en voormannen/uitvoerders (v/m)

BUCHEN Industrial Services N.V./S.A. // Ondernemingen van de REMONDIS-Group
ColofonDisclaimer


  Vestigingen

  Wij zijn internationaal actief, zowel in Europa als daarbuiten.
  meer informatie


  Carrière

  Op onze carrièrepagina vindt u informatie over vacatures en instapmogelijkheden. Wij verheugen ons op uw sollicitatie.
  meer informatie


  Brochures/certificaten

  Op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement zijn alle afdelingen in heel Europa in de vereiste mate gecertificeerd.
  meer informatie

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG